Fejlesztőknek

Frontend fejlesztőként biztosan tudod, hogy egy backend fejlesztő bevonása sok esetben nagyobb költség lesz, mint amennyit Te magad kereshetsz egy projekten.

Az ONEO Shift segítségével bővítheted tevékenységi körödet, és így nagyobb bevételre számíthatsz projektenként! Az ONEO Shift használatával pillanatok alatt építhetsz tartalomszerkesztő keretrendszert az általad készített, vagy sablonként megvásárolt weboldal mögé, ráadásul drága backend fejlesztő bevonása nélkül. A rendszer működését néhány rövid oktatóvideó segítségével elsajátíthatod.

Ezt követően már csak pár kattintásra vagy attól, hogy ügyfeleid igénye szerint, általuk szerkeszthető, webes nézetű felületet hozz létre számukra.

Mindez pedig Neked, mint fejlesztőnek teljesen ingyenes!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Iratkozz fel a "Jelentkezz!" menüpont alatt, hogy elsőként értesíthessünk, amint publikusan is használható az ONEO Shift. Korai belépőként Te és ügyfeleid is további előnyökhöz juthattok! A pontos részletekről e-mailben tájékoztatunk majd.

Backend fejlesztőként is előnyt kovácsolhatsz termékünkből! Próbáld ki az ONEO Shiftet és hamar látni fogod, mennyi értékes időt spórolhatsz meg a keretrendszer felépítésén!

Weboldal tulajdonosoknak

Szeretnél egy könnyen szerkeszthető weboldalt gyorsan és elérhető áron?
Az ONEO Shift a megoldás!

Kinézted már a sablont új honlapodhoz, esetleg megvan hozzá az egyedi elképzelésed, de túl soknak érzed a fejlesztők árajánlatát?

Már meglévő oldaladnál okoz folyamatos problémát, hogy soha nem elérhető a fejlesztőd és túl drágán készíti el kéréseidet?

Szeretnéd te magad bármikor naprakész információkkal feltölteni a honlapod, mindezt elérhető áron?

Megtaláltad a megoldást!

Az ONEO Shift-tel a honlapod átalakulhat egy interaktív szerkeszthető felületté, melyet a már általad is ismert szerkesztési módszerekkel – akár egy dokumentumot vagy prezentációt – alakíthatsz saját igényeidnek megfelelően.

Befektetőknek

Tartalomkezelő rendszerünk többéves munka eredménye. Többek között a Törley Pezsgőpincészet, a Prémium Pénztárak és a Milupa Magyarország weboldalai mögött már bizonyított termékünk, ügyfeleink folyamatosan kihasználják a rendszer által biztosított szabadságot.

Az ONEO Shift tartalomkezelő rendszer-építő termék gondolatának megszületését követően 2018 közepén megalapítottuk cégünket.

Elképzeléseink és az eddigi visszajelzések alapján korszakalkotó jelentőségű újítást hozunk létre a weboldalfejlesztés piacán. A Kék Óceán Stratégia alkalmazásával új piacot nyitunk, ahol egyszerre érünk el értéknövekedést és árcsökkenést. Mindeközben a termék célcsoportjának profitja is nő.

Szakmai befektetési, együttműködési szándék esetén szívesen elküldjük one pager-ünket vagy bemutatkozunk egy pitch keretében, hogy részletesebben ismertessük üzleti stratégiánkat és pénzügyi tervünket.

Regisztráció

Ha szeretnéd az elsők között kipróbálni az ONEO_Shift szerkesztőt, regisztrálj nálunk!